Nef Clinic

OBS! Bästa kund, I nuläget är säkerheten för våra kunder och medarbetare vår högsta prioritet. För att minska eventuell smittspridning och säkerställa allas vår hälsa har vi vidtagit försiktighetsåtgärder i våra salongen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer, och det är också dit vi hänvisar gällande nationella rekommendationer om Coronaviruset. Vi städar oftare än normalt och torkar regelbundet av alla ytor som rörs av medarbetare och kunder.

För säkertsskulld om du har förkylning eller liknande Corona symptom visa hänsyn till din omgivning, följ myndigheternas riktlinjer och stanna hemma. Ta hand om dig! -Melisa, Hudterapeut

NYA LÄGRE PRISER!! OCH VI HAR UPP TILL 50 % RABATT VID KÖP AV ÖVER 500:- KÖP PAKET BEHANDLINGAR BETALA ÄNNU BILLIGARE!!! RABATTEN AVDRAGES PÅ KASSAN…. Följer du oss på instagram och facebook då får du 5% extra rabatt.

Ge bort presenten till den person du älskar. Kom och missa inte våran helt härliga produkter som ger utmärkt resultat och goda produkt necessärer på bra priser. Gå in gärna på vår instagram sida ( @nefclinic ) och kolla upp vilka necessärer har vi erbjudande på. Rabatten avdrages på kassan.

-Vill du bli medlem och medveten om våra erbjudanden kontakta oss, vi hjälper dig. Välkommen vår Clinic Vår allmänna villkor för bokningsregler : Kommer du som kund 15 minuter sent till din bokade tid hos oss avbokas behandlingen. Vill du avboka din bokade tid bör du höra av dig senast 24 timmar innan behandlingen, gör du inte detta debiteras 100% av summan. Var vänlig och ta hänsyn till detta genom att höra av er vid avbokningar samt förseningar. Tack för att du respekterar våra avbokningsregler!

Booking